Termeni și Condiții

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.
SC WMS Scales Technology SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.
Întregul conținut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică și alte date – este proprietatea SC WMS Scales Technology SRL și a furnizorilor săi, și este apărat de Legea Drepturilor de Autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SC WMS Scales Technology SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
SC WMS Scales Technology SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

Politica de confidențialitate

SC WMS Scales Technology SRL se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
SC WMS Scales Technology SRL nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

Politica de retur

Produsele achiziționate de pe site-ul nostru pot fi returnate cu condiția de a nu fi distruse. În cazul returnării produsului, plata transportului cade în sarcina cumpărătorului.

În cazul în care doriți schimbarea produsului achiziționat, plata transportului se face de către cumpărător.
În cazul în care constatați că există probleme cu vreunul dintre produsele achiziționate de pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați pe adresa office@centrul-de-cantare-si-balante.ro. Orice sesizare va fi tratată cu maximă seriozitate de către echipa noastră.

Conținutul site-ului

SC WMS Scales Technology SRL face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site. Rareori, acestea pot conține inadvertențe punctuale: unele specificații, sau prețul, pot fi modificate de către producător fără preaviz, sau pot conține erori de operare.
Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesoriii neincluse în pachetele standard.
Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.
Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.
Site-ul și toate informațiile conținute sunt proprietate a companiei SC WMS Scales Technology SRL. Orice informație poate fi preluată numai cu acordul nostru scris.

Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul , va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Cluj-Napoca, România.

Dispoziții finale

SC WMS Scales Technology SRL  își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lămuriri sau informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați pe adresa office@centrul-de-cantare-si-balante.ro
Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu putem fi făcuți vinovați de nici un prejudiciu rezultat în urma utilizării, altfel decât în condițiile descrise mai sus, a informațiilor prezentate în acest site, sau în urma folosirii în mod necorespunzător a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.