Planificare si Organizare Zona de Montare a unui Cantar Auto

Planificare si Organizare Zona de Montare  a unui Cantar Auto

Proiectarea si planificarea exacta a amplasarii unui cantar auto sau a unui system mai complex de cantarire auto este esential atunci cand ne dorim sa avem rezultate mai perfomante si coerenta in activitatea desfasurata. Furnizorul de echipamente de cantarire auto este cel mai in masura sa va  ajute sa alegeti locul de amplasare al unui cantar auto precum si tipul cu accesoriile pentru acest cantar auto. Toate solutiile oferite trebuie sa tina cont de traffic astfel incat sa nu existe sincope in activitate sau alte situatii de intrerupere a activitatii. Deasemenea foarte important pentru un  cantar auto este si asigurarea cat mai usoara a mentenantei deoarece pentru buna functionare orice system de cantarire are nevoie de revizii periodice.

Recomandarea noastra este sa se faca un plan al traficului desfasurat in zona de amplasare a cantarului auto. Astfel se poate alege cea mai buna solutie de amplasare a cantarului. De exemplu trebuie tinut cont pe langa traffic si de spatiile de supraveghere a cantarului auto, de spatiile de manevra la intrarea si iesirea de pe cantar, de gabaritul autovehiculului care intra pe cantar, de sistemul de automatizare necesar pentru accesul pe  si de pe cantar precum si de transmiterea si citirea de date ale sistemului de cantarire.

Alegerea cat mai bine a sistemului de cantarire poate face diferenta intre desfasurarea in bune conditii a activitatii, ingreunarea sau chiar blocarea traficului.