Kit Celule Cantar Auto

Kit Celule Cantar Auto

Kitul complet pentru un cântar auto tip platformă include 6 sau 8 celule analogice sau digitale, o cutie de joncțiune și un indicator multifuncțional cu ecran tactil și software pentru cântăriri cod AF03.

Capacitate/celulă: 20000 / 30000 / 50000 kg.
În funcție de mărimea platformelor de cântărire auto se pot utiliza 6 sau 8 celule. În alegerea numărului de celule se ține cont de capacitatea de măsurare a cântarului și lungimea acestuia.

Avantajul acestui kit constă în faptul că aveți la un preț mai mic toate componentele electronice necesare unei platforme auto. Tot ce trebuie să faceți este să le montați pe structura metalica a cântarului auto.

Posibilitate de conectare la Internet pe telefon, tabletă și calculator, pentru vizualizarea datelor la distanță.

Model: WKPT, Dini Argeo, Italia


Cod Caracteristici
WKPT630A Kit celule cântar auto compus din 6 celule analogice (cod RCPT30C3), un indicator 3590ET cu software AF03 instalat, cu 2 intrări și 4 ieșiri, port RS485 și o cutie de joncțiune cu 10 intrări cod JB10Q.
WKPT830A Kit celule cântar auto compus din 8 celule analogice (cod RCPT30C3), un indicator 3590ET cu software AF03 instalat, cu 2 intrări și 4 ieșiri, port RS485 și o cutie de joncțiune cu 10 intrări cod JB10Q.

Oferim suport telefonic* gratuit pentru clienții noștri, pe toată perioada garanției, în timpul programului de muncă, și pe bază de programare în afara programului.
*indicații montare-instalare cântar, indicații calibrare cântar, utilizare și optimizare funcții standard,  diagnosticare și soluționare erori cântar etc.


Pentru a obține lista de prețuri completați formularul alăturat „CERERE OFERTA”.
Prețurile pot diferi în funcție de condițiile comerciale ale producătorului.


Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați completând formularul alăturat „CERERE OFERTA” sau sunați-ne la telefon +40785207776.
Informații suplimentare găsiți și în documentele din josul paginii.


Cerere Oferta

    Prin trimiterea formularului confirmați că sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului.