Kit Celule Cantar Auto

Kit Celule Cantar Auto

Kitul complet pentru un cantar auto tip platforma include 6 sau 8 celule analogice sau digitale, o cutie de jonctiune si un indicator multifuctional cu ”touch screen” si software pentru cantariri cod A03.

Capacitate / Celula (Kg) = 20000; ….30000; ….50000

Cod Caracteristici
WKPT630A Kit Celule Cantar Auto compus din 6 celule analogice cod RCPT30C3, un indicator 3590ET cu software AF03 instalat cu 2 intrari, 4 iesiri port RS485 si o cutie de jonctiune cu 10 intrari cod JB10Q.
WKPT830A Kit Celule Cantar Auto compus din 8 celule analogice cod RCPT30C3, un indicator 3590ET cu software AF03 instalat cu 2 intrari, 4 iesiri port RS485 si o cutie de jonctiune cu 10 intrari cod JB10Q.

In functie de marimea platformelor de cantarire auto se pot utiliza 6 sau 8 celule. In alegerea numarului de celule se tine cont de capacitatea de masurare a cantarului si lungimea acestuia.
Avantajul acestui kit consta in faptul ca aveti la un pret mai mic toate componentele electronice necesare unei platforma auto. To ce trebuie sa faceti este sa le montati pe structura metalica a cantarului auto.
Posibilitate de conectare la Internet pe telefon, tabletă și calculator, pentru vizualizarea datelor la distanță.

Producator: Dini Argeo Italia;


Oferim suport telefonic* gratuit pentru clienții noștri, pe toată perioada garanției, în timpul programului de muncă, și pe bază de programare în afara programului.
*indicații montare-instalare cântar, indicații calibrare cântar, utilizare și optimizare funcții standard,  diagnosticare și soluționare erori cântar etc.


Pentru a obține lista de prețuri completați formularul alăturat „CERERE OFERTA”.
Prețurile pot diferi în funcție de condițiile comerciale ale producătorului.


Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați completând formularul alăturat „CERERE OFERTA” sau sunați-ne la telefon +40785207776.
Informații suplimentare găsiți și în documentele din josul paginii.


Cerere Oferta

    Prin trimiterea formularului confirmati ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale in conformitate cu Termenii si Conditiile site-ului.