Cantar cu Analizator Corporal

Cantar cu Analizator Corporal

Model: 7850

Producător: Soehnle

Performanțe:

  • Capacitate (Kg) = 180
  • Diviziune (g) =100
  • Dimensiuni = 365 x 490 x 1.290 mm
  • Greutate cântar = 15,8 kg

Deosebit de util, acest cântar cu analizator corporal pentru fitness sau alte activități vă oferă o analiză completă a conținutului muscular, de grăsime și apă, din organism,
Acest cântar cu analizator corporal vă ajuta la determinarea IMC și caloriile necesare pe zi.

Toate aceste măsurători și recomandări se fac pe baza unui program special introdus în memoria cântarului cu analizator muscular.

Dacă doriți să aveți un control total asupra greutății dumneavoastră, atunci acest cântar cu analizator corporal este soluția ideală.


Oferim suport telefonic* gratuit pentru clienții noștri, pe toată perioada garanției, în timpul programului de muncă, și pe bază de programare în afara programului.
*indicații montare-instalare cântar, indicații calibrare cântar, utilizare și optimizare funcții standard,  diagnosticare și soluționare erori cântar etc.


Pentru a obține lista de prețuri completați formularul alăturat „CERERE OFERTA”.
Prețurile pot diferi în funcție de condițiile comerciale ale producătorului.


Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați completând formularul alăturat „CERERE OFERTA” sau sunați-ne la telefon +40785207776.
Informații suplimentare găsiți și în documentul din josul paginii.


Cerere Oferta

    Prin trimiterea formularului confirmați că sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului.