Cantar cu Analizator Corporal

Cantar cu Analizator Corporal

Model: 7850.

Producator: Soehnle.

Performante:

  • Capacitate (Kg) = 180;
  • Diviziune (g) =100;
  • Dimensiuni= (365 x 490 x 1.290) mm;
  • Greutate cantar = 15,8 kg;

Deosebit de util, acest cantar cu analizator corporal pentru fitnes sau alte activitati va ofera o analiza completa a conținutului muscular, de grăsime și apă, din organism,
Acest cantar cu analizator corporal va ajuta la determinarea IMC si caloriile necesare pe zi.

Toate  aceste masuratori si recomandari se fac pe baza unui program special introdus in memoria cantarului cu analizator muscular.

Daca doriti sa aveti un control total asupra greutatii dumneavoastra, atunci acest cantar cu analizator corporal este solutia ideala.


Oferim suport telefonic gratuit pentru clienții noștri, pe toată perioada garanției, în timpul programului de muncă, și pe bază de programare în afara programului.
Suportul telefonic gratuit include: indicații montare-instalare cântar, indicații calibrare cântar, utilizare și optimizare funcții standard,  diagnosticare și soluționare erori cântar.


Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați completând formularul alăturat „CERERE OFERTA” sau sunați-ne la telefon: +40745312637.
Informații suplimentare găsiți și în documentul din josul paginii.


Cerere Oferta

    Prin trimiterea formularului confirmati ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale in conformitate cu Termenii si Conditiile site-ului.