Cantar Banda Transportoare Rice Lake

BCiCantar Banda Transportoare 421 Light

421 LightCantar Banda Transportoare 143 Master

211 MasterCantar Banda Transportoare 211 MasterCantar Banda Transportoare 221DB Master

221DB Master

 

Cantar Banda Transportoare Rice Lake

Sisteme de cantarire a materialului transportat de o banda transportoare. Aceste sisteme de cantarire sunt foarte utilizate in exploatari miniere, balastiere, statii de producere a asfaltului, statii de productie a cimentului, pe linii de productie unde este nevoie de control a materialului transportat, agricultura, zootehnie, etc.

Sitemele de cantarire montate pe benzi transportoare se configureaza in functie de aplicatie.

  • Sistemul de cantarire benzi transportoare tip 421 Light se recomanda pentru aplicatii in mediu antiex si benzi de capacitate mica maxim 30 tone/h, latime a benzii intre 300 mm si 1600 mm, viteza a benzii de maxim 2 m/s, o inclinatie de maxim 10 grade si o precizie de 0,5%.
  • Sistemul de cantarire benzi transportoare tip BCi sunt foarte precise si se recomanda pentru aplicatii in exploatari miniere, balastiere, control de procese, benzi de capacitate maxim 10000 tone/h, latime a benzii intre 450 mm si 1800 mm, viteza a benzii de maxim 7 m/s si banda orizontala.

Precizia este de 0,5% – 1% daca avem montate doua siteme consecutive pe aceeasi banda transportoare. Pentru un sistem format din trei sau patru sisteme de cantarire avem o precizie sub 0,5%.

  • Sistemul de cantarire benzi transportoare tip 211 Master sunt foarte precise si se recomanda pentru aplicatii unde materialul transportat este de tip pulbere sau granulatie foarte mica (siderurgie,…).

Benzi de capacitate maxim 3000 tone/h, latime a benzii intre 500 mm si 2000 mm, viteza a benzii de maxim 4 m/s si banda inclinata de pana la 25 grade si o precizia este de 0,5%.

  • Sistemul de cantarire benzi transportoare tip 221DB Master . Acest sistem de cantaire este format din doua brate ce se monteaza de o parte si de alta a structurii benzii transportoare. Aceste cantare sunt foarte precise si foarte usor de montat. de aceea sunt cele mai utilizate sisteme de cantarire pentru benzi transportoare.

Benzi de capacitate maxim 3300 tone/h, latime a benzii intre 450 mm si 1800 mm, viteza a benzii de maxim 4 m/s si banda inclinata de pana la 25 grade si o precizia este de 0,5% – 1%.

Producator: Rice Lake

Sistemul complet de cantarire include: encoder, afisaj (customizat pentru fiecare aplicatie in parte) si cabluri de conexiune.

Preturile le gasiti in „Lista de Preturi” de mai jos.

Toate preturile sunt in [EUR] si sunt fara TVA.


  • Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati completand formularul alaturat „CERERE OFERTA” sau sunati-ne la telefon +40 745 312 637.
  • Informatii suplimentare gasiti si in catalogul de mai jos.

Lista de preturi

Descarcati lista de preturi:
Lista de preturi

Cerere Oferta