Cantar Auto-Cantar Relocabil

Cantar Auto-Cantar Relocabil

Achizitia unui cantar auto trebuie facuta numai dupa ce stim exact pentru ce, cat timp si unde il vom folosi.

In functie de fluxul de masini si tipul de masini trebuie facut un calcul de rentabilitate in cazul in care se doreste achizitia unui Cantar Auto.

De exemplu daca avem nevoie sa cantarim masini pana in 3,5 tone avem nevoie de o platforma de cantarire de minim 4,5 metri.

Oferta oricarui furnizor de cantare pentru o astfel de platforma pleaca in general de la pretul de 7000 – 8000 de EUR la care se adauga manopera de montare, servicii de metrologie constructie adiacenta pentru deservirea cantarului, suprafata betonata pentru amplasare cantarului, alte servicii si lucrari necesare. Intr-un final se trece de 11000 de Eur. Daca nu avem un flux de masini mare de cantarit, de exemplu de la 2500 cantariri pe an, un astfel de sistem se dovedeste a fi pagubos din punct de vedere financiar.

La un mic calcul daca  consideram ca intregul sistem ne costa 12500 eur si avem 2500 de cantariri pe an costul este de 5 eur pentru fiecare cantarire efectuata.

Daca acelasi sistem il folosim pentru a cantarii 2 masini pe zi, intr-un an avem 520 de cantariri,. Pretul pentru o atfel de cantarire este de 24 eur.

Cu un Sistem de Cantarire Auto Mobil format din 4 platforme de mici dimensiuni (400×300) mm sau (500×400) mm si un indicator cu imprimanta putem sa efectuam aceste cantariri rapid si exact. Intregul sistem se poate monta pe orice suprafata plana rezistenta (drum asfaltat sau betonat, hala, orice alta suprafata betonata,…) in cateva minute.

In plus un astfel de sistem respecta toate normele de metrologie impuse de legislatia in vigoare.Iar cel mai mare avantaj este ca acest tip de cantar il putem amplasa oricand oriunde intr-un timp foarte scurt.

Pretul unui astfel de sistem incepe de pe la suma de 3500 de eur si este perfect functional pentru o astfel de aplicatie.

Facand un calcul la 520 de cantariri pe an avem pretul unei cantariri de 6,7 eur ceea ce este mult sub pretul platit in cazul in care achizitionam o platforma mare de cantarire.

De aceea inainte de a va aventura in achizitia unui Cantar incercati sa consultati unul din specialistii nostri pentru a vedea exact care solutie se recomanda aplicatiei dumneavoastra.

Pentru o oferta exacta va rugam sa ne contactati. CERERE OFERTA.

Informatii suplimentare si la telefon: 0745312637.