Cantar Auto Axa cu Axa

Cantare auto axa cu axa

Cantarele auto axa cu axa sunt cantare elctronice de mici dimensiuni care pot fi relocate foarte usor nefiind nevoie de utilaje speciale pentru incarcare-descarcare.

Cea mai mica dimensiune de platforma cantar este de  400x410x58 mm si greutate de aproximativ 14,5 kg iar cea mai mare este de 900x811x75 mm si o greutate de aproximativ 67 kg.

Capacitatea de masurare a acestor cantare auto este de pana la 25 tone pe o roata deci pentru doua roti adica o axa este de 50 tone.In prezent nu cred ca exista camion care sa depaseasca 50 de tone pe o singura axa.

Pentru o manipulare cat mai usoara aceste platforme de cantarire sunt prevazute cu manere de prindere la ambele capete.

Structura din duraluminiu a platformei de cantarire confera acesteia durabilitate in conditii de exploatare agresiva. Toate platformele sunt echipate standard cu celule de cantarire si cabluri de conexiune intre ele si intre platforme si indicator. Clasa de protectie pentru celulele de cantarire este IP68 la fel si conexiunile prin junkbox se pot proteja conform clasei IP68.

Suprafetele de rulare ale platformei de cantarire sunt special vulcanizate pentru a se evita alunecarea.

Intregul sistem de cantarire auto axa cu axa este disponibil si in varianta omologata metrologic.In acest caz numarul platformelor trebuie sa fie egal cu numarul rotilor autovehiculului.

Fiecare platforma in parte se poate utiliza la nevoie ca un simplu cantar.

La cerere se pot livra cantare auto axa cu axa pentru zone ATEX clasa 1&21 si 2&22.

Datorita indicatoarelor foarte performante tot sistemul poate fi controlat pe baza de cartela.

Intregul sistem de cantar auto poate fi controlat si gestionat prin unde radio sau ethernet. Indicatoarele acestor sisteme pot include si  imprimanta termica.

Memorare datelor de cantarire si transferul lor catre un PC se face foarte usor datorita softurilor foarte prietenoase. Acest lucru este un foarte mare avantaj in cazul in care intregul sistem de cantarire auto  este parte componenta a unui program de gestiune si control.

Cea mai buna explicatie a unui astfel de sistem se poate vedea in video-ul de mai jos.