Balanta Platforma.Cantar Platforma

Balanta Platforma. Cantar Platforma

Cantarele platforma electronice sunt utilizate in aproape toate sectoarele de activitate, fie pentru aplicatii relativ simple fie pentru aplicatii mai complexe si capacitati mari.

De ce sunt atat de cautate aceste cantare platforma? Raspunsul este foarte simplu, aceste cantare sau balante platforma pot fi concepute practic in orice forma constructiva si pentru orice capacitate si precizie de masurare. Un alt avantaj este acela ca in prezent un cantar platforma electronica poate functiona in medii si conditii speciale (ATEX, umiditate ridicata, vibratii, praf, …) asta numai daca este conceput de la inceput pentru astfel de aplicatii. Recomandareaa noastra este: intotdeauna consultativa cu un specialist in domeniul cantarelor si furnizati datele exacte pentru aplicatia dumneavoastra. Astfel veti avea solutia optima la pretul si performanta optima.

Orice balanta platforma sau cantar platforma are cateva componente de baza:

Ca si accesorii mai avem softul de cantarire personalizat pe aplicatie cu diferite functii (numarare, tara, zero, toleranta, unitati de masurare, …) si acumulatorul sau/si alimentatorul pentru indicatorul cantarului si a celulelor de cantarire.